Medial vägledning

e-post 500 SEK, telefon 45 min 600 SEK

Du får din vägledning inom ett par dagar per e-post eller så bokar vi en tid för telefonsamtal efter att betalning kommit Spirituell Vägledning tillhanda. 

Swisha korrekt belopp till 123 581 23 75, maila därefter till: kontakt@spirituellvagledning.se

 

Bra för:

Medial vägledning via e-post passar den som gillar att läsa och reflektera i lugn och ro, och kunna gå tillbaka till brevet över tid och se hur livet och klarsyntheten klarnar upp. Medial vägledning via telefon är bra för den som gärna vill kunna ställa följdfrågor och kanske även behöver prata av sig. 

Distanshealing

20 minuter healing på distans - 400 SEK

Vi kommer överens om en dag och tid för din healing. Du lägger dig ner för en vilostund medan healingen sänds. Efteråt sammanfattas upplevelserna i ett e-postmeddelande som därefter skickas till dig. 

Swisha 400 kr till 123 581 23 75, maila därefter till: kontakt@spirituellvagledning.se 

 

Bra för:

De nyfikna som vill testa healing upplevelsen och de som upplever blockeringar av något slag, antingen i det yttre livet eller i kroppen. När du tycker att du gör allting rätt men fortfarande inte får ordning på det du vill och känner att du behöver. 

Mentorskap

Paketpris diskuteras efter klient och behov. 

En mix av healing och telefonsamtal per månad, anpassat efter klientens behov för att uppnå önskvärda mål med behandlingarna.

Maila till kontakt@spirituellvagledning.se för att gå vidare med din förfrågan om mentorskap.  

 

Bra för:

Den som vill ha ett starkt stöd och hjälp till förståelse av vad som sker under vissa intensiva perioder i livet.